Küldetésünk

Miért (Fami)Lián?

Mert a család olyan, mint a liánok:  az összecsavarodó szárak együtt erősek, szívósak – mint a Família tagjai, amikor összetartanak.

Ugyanakkor hajlékonyak, flexibilisek maradnak – akárcsak a Családtagok, ha mindenkinek meg van a saját szerepe és a harmónia. Így együtt
bárhova eljutnak.

Ezt a harmóniát segítjük létrejönni és megtartani szakértő gárdánkkal, a FamiLián Családtámasszal.

Miért érdemes követni minket?

Ezt a harmóniát segítjük létrejönni és megtartani szakértő gárdánkkal, a FamiLián Családtámasszal.

Miért érdemes követni minket?
Bár orvosok és szakértők vagyunk, emellett több gyermekes Anyák is.

Végigmentünk mindazokon, amiken Te valószínűleg mostanában, vagy amik még előtted állhatnak. Elkövettünk jó néhány „tipikus első gyerekes hibát”, sok mindent kipróbáltunk, elolvastunk és máshogy csináltunk már a másodiknál – például jobban hallgattunk az ösztöneinkre és kevésbé engedtünk a külső elvárásoknak.

Kaptuk a tanácsokat, ha kértük, ha nem. A legjobbat szeretnénk a gyermekeinknek mind, de elég nehéz a mai világban megtalálni ezt.

Milyen jó lett volna, ha akkor egy megbízható ember fogja a kezünket és végigvezet ezen az útvesztőn!

Könyvek, fórumok, védőnők, rokonok, barátnők tudása szerteágazó (és sokszor ellentmondó…), de ezeket mi már végigjártuk helyetted.

Rengeteg felesleges kerülőt tettünk, mire rátaláltuk, mit hogyan kezeljünk – legyen az egy kényes helyzet, vagy betegség.

Kisgyermekes kihívásokra felkéSZÜLŐ kurzusok

Ebben segítünk neked

Térképet adunk a kezedbe, és megtanítunk tájékozódni a lehetőségek között.

Lerövidítheted a tanulást, a saját porontyodon való kísérletezés helyett tudatos szülőként TE dönthetsz. Jól. Nem csak szeretettel próbálkozva, hanem tudatosan, jól csinálva:

life belt hanging on blue wall

Így könnyíthetjük meg a várandós és kisgyermekes (esetleg unokázós) éveket neked az ingyenesen letölthető anyagainkkal és a bloggal, amiben sok hasznos tippet, szakértők által jóváhagyott praktikákat és más hasznos infókat találsz.

Tanfolyamainkat pedig azoknak állítottuk össze, akik szeretnének magabiztosan és bizonyítottan jól eljárni a mindennapokban, betegségben, balesetben, vagy más nehéz helyzetben.

Evidence based (bizonyítékon alapuló) gyógymódokat és naprakész, hiteles tudást adunk át közérthetően, valamint felhívjuk a figyelmed az apró betűs részekre és lehetőségekre, amiket más nem hangoztat. A részleteket itt találod!