Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről? Iratkozz fel!

EGÉSZség iránytű a családnak

Ügyeletes gyógyszertárak listája (Bp)

Az ünnepi bezárások közeledtével nem árt tudni, hogy hova fordulhatsz (Budapesten), ha a Mennyből az Angyal közben beüt a mennykő…
Ezen felül további tippeket olvashatsz itt a békés ünnepek megőrzésére:

Elolvasom »
Karácsony

Szeretni felelősen – Fenntartható karácsony

Karácsonykor az adakozási kedvvel megnő a termelt hulladék is. Mi lenne, ha idén Földünkkek is jót tennénk, és nem terhelnénk feleslegesen? Ha az ajándékozás öröme a fenntarthatóság tudatosságával ötvöződne? Élményt, egészséget, saját készítésű dolgot adnánk? 7+2 ötlet idénre

Elolvasom »
EGÉSZség iránytű a családnak

8 tipp a zavartalan ünnepekért

Hogy a “békésen” túl gondtalanul és egészséges teljen a most következő, családias időszak, összegyűjtöttem 8 tippet Nektek. Hogyan készülhetsz Anyaként? És hogyan óvhatod meg családod az ilyenkor tipikus gondoktól (fertőzések, csoki túlevés, konyhai balesetek és házipatika)? Íme néhány gyakorlatias tipp.

Elolvasom »
Útikalauz szülőknek

Amikor más vásárol gyerekkel…

Ismerős, amikor a csemetéddel olyan helyre kell menned vásárolni, ami számára rendkívül uncsi? Vagy már éhes, álmos, nyűgös…?

Íme 7 klasszikus ősziszünetes eset. Nekem az utolsó a kedvenc 💗

Te melyikbe tartozol a leggyakrabban?

Ciculsz, vagy felmondasz? 🙂

Elolvasom »
Útikalauz szülőknek

Anyaként vissza a munkába

Az utóbbi időben előtérbe kerültek azon Anyukák támogatása, akik a több éves gyereknevelés után visszatérnének a munka világába. Ember legyen a talpán, aki dönteni tud a workshopok, események, tanfolyamok közt. A jó hír, hogy mindegyik más, mindegyik egyedi a maga módján! Vendégblog Tóth-Donka Marinával.

Elolvasom »
EGÉSZség iránytű a családnak

Húsvéti (tév)hitek és praktikák

A farsang utáni, húsvét előtti időszakot, márciust a régiek kikelet havának, tavaszelő-, vagy nagyböjt havának nevezték – hiszen a húsvét előtti nagyböjt legnagyobb része erre a hónapra esik. A késő téli, kora tavaszi időszakra jelentősen csökkenhetnek energia és vitamin tartalékaink, ami többek közt tavaszi fáradtság formájában mutatkozik. Miket tehetünk ez ellen?

Elolvasom »