Eszterséges

Munkajogász, hordozási tanácsadó, BLW tanácsadó, mosipelus

A partner bemutatása

Dr. Balogh Eszter vagyok, munkajogász, baba- és gyermekhordozási tanácsadó, BLW- és mosható pelenka tanácsadó.

– Már az egyetemen is a munkajog volt az egyik kedvenc tárgyam és jogászként való munkám során (most már több, mint 13 éve ) a munkajogon belül a szülők és kismamák jogai a szakterületem, különösen a munkába való visszatérés, munkaviszony megszüntetés esetei.

Általában várandós kismamák vagy már szülés után, GYED, GYESen lévő anyukák keresnek meg, hogy tájékozódjanak a lehetőségeikről, hogyan járnak a legjobban ha visszatérnének dolgozni, mikre jogosultak, élveznek-e védelmet, stb.

Baba- és gyermekhordozási tanácsadóként segítek a családoknak megtalálni és biztonsággal használni azt az eszközt, amivel kényelmesen és magabiztosan tudják hordozni a babájukat.
Személyesen házhoz megyek, vagy online is nyújtok tanácsadást.

BLW-ről sokan hallottatok, szintén sokan ezt az utat is választottátok, azoknak mondom inkább, akiknek esetleg ez nem annyira egyértelmű mit takar: a BLW (baby lead weaning – magyarul igény szerinti hozzátáplálás) egy hozzátáplálási módszer és megközelítés, ami alapjaiban más a pürés hozzátáplálástól (a baba kezdettől fogva darabosat eszik és nem etetik). Abban segítek a hozzám forduló szülőknek, hogy magabiztosan és tájékozottan tudják segíteni a babájukat a szilárd ételekkel való ismerkedés útján.

– A mosipelus (mosható pelenka beceneve ) is szenvedélyem, szoktam előadásokat, egyéni tanácsadásokat tartani, szeretem a mosi hírét vinni, hogy a szülők erről a lehetőségről is tudjanak; és kételyeikre, kérdéseikre a magam által is kipróbált és gyakorlatban is bevált tudásom alapján nyújtok segítséget és támogatást.

Az ajánlat

– 20% kedvezmény egy hordozási tanácsadás árából
– egy teljesárú hordozási tanácsadás esetén 2 hetes ingyenes
hordozóeszköz kölcsönzés
– 20% kedvezmény munkajogi konzultáció árából

A kuponkódot a “Család születik!” vagy az “Egészségre felkéSZÜLŐ” kurzusok megvásárlása után, e-mailben kapod meg.