Gyakran Ismételt Kérdések

IGEN! Ha úgy véled, hogy nem azt tapasztalod, amiket a honlapon ígértünk, visszafizetjük a teljes árat! Vagyis: garantáljuk, hogy a leírt tematika minden pontját kifejtjük ott részletesen, extrákkal kiegészítve. Ha mégis úgy találod, hogy ez nem így van, vagy nem hallottál semmi újat, hasznosat, akkor a tanfolyam utolsó alkalmától számított 15 napon belül írd meg a hiányolt témát és mi visszafizetjük a teljes árat!

Néhány kellemesen töltött óra alatt megkaphatod egyben azt a tudás csokrot, amit mások csak évek alatt gyűjtenek össze – a gyermekükön kísérletezve, ráadásul kétséges eredménnyel. Mi a Heim Pál Gyermekkórház sok éves szakmai tapasztalatát ötvözzük az evidence based (Bizonyítékon Alapuló Orvoslás – BAO) irányzattal. Az Anyukák igényeit összegyűjtve alakítottuk ki a tematikát és a fent említett értékrendet képviselő orvosokkal dolgoztuk ki az előadások anyagát.

Magába foglalja az elsősegélyt is, plusz tematikusan végigmegyünk a gyakori gyermekbetegségeken is. Köhög, tüsszög a gyermekem!, Miről mesél a WC tartalma hasmenés, illetve hányás esetén?, Ki húzza a rövidebbet? – fiú és lány specifikus problémák, valamint bőrelváltozások, lázgörcs, és még rengeteg hasznosság.

VOLTÁL MÁR BABA ELSŐSEGÉLYEN?

  • Ha igen: mennyire emlékszel abból? Mondjuk mérgezés, félrenyelés, szívmasszázs, égés… Egy kis ismétlés sose árt 🙂 (És nálunk ez csak egy kisebb rész a többi kórság mellett.)
  • Ha nem: akkor végképp köztünk a helyed!

A következő tanfolyam azonos előadásán pótolhatsz ingyen, de minden esetben jelezd kérlek, amennyire csak előre látod, hogy nem fogsz tudsz eljönni – mivel a csoportok létszáma korlátozott (így azé is, ahol pótolnál).

Természetesen akadálymentes a bejutás, és az előtérben “leparkolhatod” a babakocsit.

  • A férjedet/párodat, hogy ő is tudja, mit kell tenni, ha épp csak ő van a gyerekekkel, illetve, megfelelően segíthessen Neked ha baj van,
  • barátnő(i)det, hogy ők is a legjobbat nyújthassák a kicsinyüknek,
  • nagyikat, bébiszittert, és azokat, akik gyakrabban maradnak egyedül a gyerekekkel!
  • KAPSZ ott munkafüzetet, amibe jegyzetelhetsz, így leginkább friss, nyitott elmére lesz csak szükséged 🙂

Mivel várhatóan ők is sokat lesznek a gyermekeiddel, nekik is fontos tudni, mit csináljanak, ha baj van és Te nem vagy ott! Hétvégi workshopjaink a fix munkaidőben dolgozóknak is könnyen elérhetőek, így nincs kifogás Apának se!

A jobb elmélyülés érdekében előnyösebb, ha nélküle hallgatod az előadásokat, jegyzetelsz. De a Varázskert szuperül felkészült kicsik és nagyobbak igényeire egyaránt: pelenkázó, bili, kis mosdók, hempergő, játszóház, valamint ital autómatával vár mindenkit. Így elhozhatod oda a gyerkőcödet egy megbízható felnőttel, remekül ellesznek a sok lehetőség közt. Te pedig rájuk látsz.

A tanfolyam végén mindenki kap egy oklevelet, hogy sikeresen elvégezte. Ha bébiszittert alkalmazol, érdemes kérni tőle is ezt a papírt, hogy biztos kezekben tudd a gyermekedet, amikor ő vigyáz rá. De ajánlott az aktívan unokázó nagyiknak, illetve apukáknak is.

Az oldalon található Barrion rendszer az egyik legbiztonságosabb online fizetési lehetőség. Egyszerű, gyors, megbízható, gépről és mobilról is probléma mentesen alkalmazható.