Szeretnél a gyermekágyi időszakra előre felkészülni?

Készítettünk Neked egy remek, ingyenesen letölthető anyagot! Csak add meg a leggyakrabban használt e-mail címedet és már küldjük is!

Első babádat várod?

Elkerülnéd a csapzott, depis paramamiságot, és a “Ha ezt tudtam volna…” helyzeteket?

Gyakorlatias tudás leendő szülőknek, egy helyen - az első időszak apróbetűs buktatóiról!

Ha még nem olvastál a témában, akkor azért, hogy ne utólag bánkódj, ha pedig már olvastál a témában, akkor meg azért, mert mi eláruljuk az apróbetűs részeket is!

E gyakorlatias tudással megerősödhetsz, hogy utána merj bízni a megérzéseidben! 

Szülésfelkészítőből sok van, de mi a helyzet a Nagy Nap után, amikor hazaviszed a picit? Pedig akkor kezdődik igazán a Kaland!

EZ A PÁR ÓRA KIFEJEZETTEN A SZÜL(ET)ÉS UTÁNI ELSŐ HETEKRŐL SZÓL.

RÓLAD, RÓLATOK, NEKTEK!

Mi mindent tudhatsz meg, ha elvégzed a képzést?

Gyermekorvosi blokk

Mi, hogyan és miért változik a babában, mamában? – testi, lelki vetület egyaránt

 Szoptatás és alvás kisokos

Mikor mi van a pelusban? – mi normális és mire figyeljünk?

Családi blokk

Hogyan tehetjük könnyedebbé ezt a változásokkal teli időszakot az egész Családnak?

Apa születik – miben segíthet, és miben segíthetünk Neki?

Mi lesz a gyermekágy alatt a háztartással, főétkezésekkel?

Regenerálódás és egészség megőrzés hosszútávon

 Apróbetűs részek, kényes kérdések, amiket általában “elfelejtenek” mondani, valamint “Ha ezt tudtam volna…!” helyzetek.

Pillanatképek a kurzusról + az ajándék csomag 🙂

KINEK AJÁNLJUK?

Kismamáknak, kispapáknak

Akik első babájukat várják - és szeretnék jól csinálni egyből a legelejétől.

Többedik gyermekeseknek

Akik már rádöbbentek, mennyi kérdés merül fel az első hetekben, és nem akarnak többet kísérletezni a csemetéiken.

Mikor, hol?

! ONLINE AZ OTTHONODBAN !

Októbertől végre a teljes képzés online is elérhető, így akár otthon, a kanapédról időutazhatsz pároddal együtt! Ide klikkelve értesítést kaphatsz róla!

SZEMÉLYES, KISCSOPORTOS

A személyes, kiscsoportos kurzus ritkábban, de mindig egy szombati napon van: 9h-15h. Kattints ide, hogy ne maradj le a következőről!

Mennyiért?

19.900 Ft

Mindössze ennyiért Tiéd lehet ez a rengeteg tapasztalat! Korlátlan ideig, korlátlan alkalommal visszanézheted!

Nektek megéri, hogy egyből rutinosak legyetek, egymást JÓL segítve, és ezáltal élvezzétek ezt az időszakot a túlélésre játszás helyett?!

Szakértőink

SZAKÉRTŐ ELŐADÓK

Dr. Balogh Zsuzsanna

Csecsemő-, és gyermekgyógyász: 30 éve szakorvos, kórházi-, koraszülötti-, és háziorvosi rutinnal egyaránt. A csecsemő-, és kisdedgyógyászat a fő területe, hiszen az alapozás, a megelőzés, az egészségnevelés itt valósítható meg.

Pattantyús-Ábrahám Ágnes

Gyógytornász, kinezio tape terapeuta, két gyermekes édesanya. Amiben segít: helyes testtartás pocakosan és szülés után, megelőzés és korrigálás, szülés utáni sportok. Császár utáni regeneráció.

Török-Kaló Judit

Két gyermekes anyuka és család-támogató, aki az érdekességekről érintettként is mesél: IR, PCOS, lombik, császár, vbac (császár utáni természetes szülés), intimitás szülés után, családi dinamika az első időszakban, stb.

valamint dúla, szoptatási-, és hordozási tanácsadók és családterapeuta is segíti a csapatot

MAGABIZTOSSÁG MÁR AZ ELSŐ NAPTÓL?

"Család születik" online kurzus

2 modul, összesen 25 lecke
15.900 Ft helyett 12.900 Ft-ért!

Gyakori kérdések

IGEN! Ha úgy véled, hogy nem azt tapasztalod, amiket a honlapon ígértünk, visszafizetjük a teljes árat! Vagyis: garantáljuk, hogy a leírt tematika minden pontját kifejtjük ott részletesen, extrákkal kiegészítve. Ha mégis úgy találod, hogy ez nem így van, vagy nem hallottál semmi újat, hasznosat, akkor a tanfolyam után 15 napon belül írd meg a hiányolt témát és mi visszafizetjük a teljes árat!

Lerántjuk a leplet az elsumákolt apróbetűs részekről, amikről sokan nem is tudnak, vagy nem mernek beszélni. A leckékkel megkaphatod egyben azt a tudás csokrot, amit mások gyakran csak saját-, és családjuk kárán tapasztalnak meg. A Kismamák, Kispapák igényeit összegyűjtve alakítottuk ki a tematikát és hiteles szakemberekkel dolgoztuk ki a tananyagot. A fórumos “szerintem” válaszok helyett megbízható, átfogó infókat kapsz, hogy felkészülten menjetek neki e kihívásokkal (és csodákkal) teli időszaknak.

Bár beszélünk a szülésről is pár percet – de egész más aspektusból, Apa-barát módon 😉  – , a kurzus alapvetően az ezt követő időszakot öleli fel. Gyermekágyi hetek, első kihívásokkal teli hónapok, párkapcsolat változása, intimitás, regenerálódás hosszútávon, stb. Lerántjuk a leplet azokról a témákról, amikről a szülésfelkészítőn és a kórházban már nem beszélnek, a  gyerekorvos és védőnő nem említ, amit a barátnők és fórumok eltusnak…

Az oldalon található Barrion rendszer az egyik legbiztonságosabb online fizetési lehetőség. Egyszerű, gyors, megbízható, gépről és mobilról is probléma mentesen alkalmazható.

Szuper döntés, látszik, hogy felelős szülő vagy ❤️

Szeretnéd a betegségeket is ilyen jól kezelni? Mit szólnál egy KEDVEZMÉNYES CSOMAGAJÁNLATHOZ?

Vedd meg az Egészségre felkéSZÜLŐ kurzust is a Család születik tanfolyamod MELLÉ! Együtt most   25.800 Ft helyett csak 22.900 Ft!