Első babádat várod?

Elkerülnéd a csapzott, depis paramamiságot, és a “Ha ezt tudtam volna…” helyzeteket?

Gyakorlatias tudás leendő szülőknek, egy helyen - az első időszak apróbetűs buktatóiról!

Ha még nem olvastál a témában, akkor azért, hogy ne utólag bánkódj, ha pedig már olvastál a témában, akkor meg azért, mert mi eláruljuk az apróbetűs részeket is!

E gyakorlatias tudással megerősödhetsz, hogy utána merj bízni a megérzéseidben! 

Szülésfelkészítőből sok van, de mi a helyzet a Nagy Nap után, amikor hazaviszed a picit? Pedig akkor kezdődik igazán a Kaland!

EZ A PÁR ÓRA KIFEJEZETTEN A SZÜL(ET)ÉS UTÁNI ELSŐ HETEKRŐL SZÓL.

RÓLAD, RÓLATOK, NEKTEK!

Mi mindent tudhatsz meg, ha elvégzed a képzést?

Gyermekorvosi blokk

Mi, hogyan és miért változik a babában, mamában? – testi, lelki vetület egyaránt

 Szoptatás és alvás kisokos

Mikor mi van a pelusban? – mi normális és mire figyeljünk?

Családi blokk

Hogyan tehetjük könnyedebbé ezt a változásokkal teli időszakot az egész Családnak?

Apa születik – miben segíthet, és miben segíthetünk Neki?

Mi lesz a gyermekágy alatt a háztartással, főétkezésekkel?

Regenerálódás és egészség megőrzés hosszútávon

 Apróbetűs részek, kényes kérdések, amiket általában “elfelejtenek” mondani, valamint “Ha ezt tudtam volna…!” helyzetek.

Pillanatképek a kurzusról + az ajándék csomag 🙂

KINEK AJÁNLJUK?

Kismamáknak, kispapáknak

Akik első babájukat várják - és szeretnék jól csinálni egyből a legelejétől.

Többedik gyermekeseknek

Akik már rádöbbentek, mennyi kérdés merül fel az első hetekben, és nem akarnak többet kísérletezni a csemetéiken.

Mikor, hol?

! ONLINE AZ OTTHONODBAN !

Októbertől végre a teljes képzés online is elérhető, így akár otthon, a kanapédról időutazhatsz pároddal együtt! Ide klikkelve értesítést kaphatsz róla!

SZEMÉLYES, KISCSOPORTOS

A személyes, kiscsoportos kurzus ritkábban, de mindig egy szombati napon van: 9h-15h. Kattints ide, hogy ne maradj le a következőről!

Mennyiért?

19.900 Ft

Mindössze ennyiért Tiéd lehet ez a rengeteg tapasztalat! Korlátlan ideig, korlátlan alkalommal visszanézheted!

Nektek megéri, hogy egyből rutinosak legyetek, egymást JÓL segítve, és ezáltal élvezzétek ezt az időszakot a túlélésre játszás helyett?!

Szakértőink

SZAKÉRTŐ ELŐADÓK

Dr. Balogh Zsuzsanna

Csecsemő-, és gyermekgyógyász: 30 éve szakorvos, kórházi-, koraszülötti-, és háziorvosi rutinnal egyaránt. A csecsemő-, és kisdedgyógyászat a fő területe, hiszen az alapozás, a megelőzés, az egészségnevelés itt valósítható meg.

Pattantyús-Ábrahám Ágnes

Gyógytornász, kinezio tape terapeuta, két gyermekes édesanya. Amiben segít: helyes testtartás pocakosan és szülés után, megelőzés és korrigálás, szülés utáni sportok. Császár utáni regeneráció.

Török-Kaló Judit

Két gyermekes anyuka és család-támogató, aki az érdekességekről érintettként is mesél: IR, PCOS, lombik, császár, vbac (császár utáni természetes szülés), intimitás szülés után, családi dinamika az első időszakban, stb.

valamint dúla, szoptatási-, és hordozási tanácsadók és családterapeuta is segíti a csapatot

MAGABIZTOSSÁG MÁR AZ ELSŐ NAPTÓL?

Nem akarsz lemaradni az indulásról?

Elsőként kapsz értesítést - egy extra meglepetéssel megspékelve 🙂

Gyakori kérdések

IGEN! Ha úgy véled, hogy nem azt tapasztalod, amiket a honlapon ígértünk, visszafizetjük a teljes árat! Vagyis: garantáljuk, hogy a leírt tematika minden pontját kifejtjük ott részletesen, extrákkal kiegészítve. Ha mégis úgy találod, hogy ez nem így van, vagy nem hallottál semmi újat, hasznosat, akkor a tanfolyam után 15 napon belül írd meg a hiányolt témát és mi visszafizetjük a teljes árat!

Lerántjuk a leplet az elsumákolt apróbetűs részekről, amikről sokan nem is tudnak, vagy nem mernek beszélni. A leckékkel megkaphatod egyben azt a tudás csokrot, amit mások gyakran csak saját-, és családjuk kárán tapasztalnak meg. A Kismamák, Kispapák igényeit összegyűjtve alakítottuk ki a tematikát és hiteles szakemberekkel dolgoztuk ki a tananyagot. A fórumos “szerintem” válaszok helyett megbízható, átfogó infókat kapsz, hogy felkészülten menjetek neki e kihívásokkal (és csodákkal) teli időszaknak.

Bár beszélünk a szülésről is pár percet – de egész más aspektusból, Apa-barát módon 😉  – , a kurzus alapvetően az ezt követő időszakot öleli fel. Gyermekágyi hetek, első kihívásokkal teli hónapok, párkapcsolat változása, intimitás, regenerálódás hosszútávon, stb. Lerántjuk a leplet azokról a témákról, amikről a szülésfelkészítőn és a kórházban már nem beszélnek, a  gyerekorvos és védőnő nem említ, amit a barátnők és fórumok eltusnak…

Az oldalon található Barrion rendszer az egyik legbiztonságosabb online fizetési lehetőség. Egyszerű, gyors, megbízható, gépről és mobilról is probléma mentesen alkalmazható.