Bellina

Kismama ruha kölcsönzés fotózáshoz, vagy alkalmakra, +(kis)mama és baba masszázs

Bemutatkozás

1.) Kismama ruha és kiegészítők kölcsönzése fotózáshoz és esküvőre – minden méretben, országos házhoz szállítással, elérhető árakon.

2.) A kismama és Anya Relax masszázs kezeléseim és a baba masszázs tanfolyamaim Pest megyében, Érd környékén érhetők el.

Az érintés, a masszázs ellazít, erősíti az immunrendszert, segít megőrizni bőrünk rugalmasságát es oldja a testi-lelki feszültséget, segít ráhangolódni a babavárásra és a szülésre.

A FlowBirth Masszázs nem csupán a test kezeléséből áll, ennél sokkal több. Teljes mértékben a kismama igényei szerint történik a masszázs, általában oldalt fekvő vagy ülő pozícióban, ahogy a kismamának a legkényelmesebb. Ha a kismama igényli, mutatok csípőlazító gyakorlatokat, melyek hatékonyan enyhítik a feszülés érzést a medence csont körül, beszélgetünk a vajúdásról, a szülésről, a várandósság alatt használható illóolajokról, a striák megelőzéséről és természetesen a szoptatásra való felkészülésről is. Sőt, még a babád szívhangját is meghallgathatod a masszázs előtt vagy után. Ez az egy óra csak Rólad/Rólatok szól!

Az ajánlat

Kismama ruha és kiegészítők bérlésére 25% kedvezmény,  vagy kifizeted a teljes árat és választhatsz egy másikat mellé ingyen 😊  Így már 50% lenne a kedvezmény!

A kuponkódot a “Család születik!” vagy az “Egészségre felkéSZÜLŐ” kurzusok megvásárlása után, e-mailben kapod meg.