Meső – Párkapcsolat, nőiesség, anyaság

Nőiesség, szülés, anyaság, szoptatás, gyermekágy, párkapcsolat, együttműködő kommunikáció,

Bemutatkozás

Hogy miben segíthetek neked?

Röviden: Perinatális (szülés előtti/alatti/utáni) családtámogatás, életkezdet mentorálás, családdá válás kísérése.

Bővebben:

Prepare/Enrich párkapcsolati tanácsadó képzést végeztem dr. Mihalec Gábor pár és családterapeutánál. Mindent lelkesen habzsolok, ami a párkapcsolatgyógyítás témakörébe tartozik. Hiteles előadóktól hatékony hangzóanyagokat hallgatok, olvasok és osztok meg másokkal. A legjobban az egészséges párkapcsolat működtetésének témaköre izgat. Legendák és mítoszok leleplezése. Valódi tartós örömben létezés megvalósítása és a megvalósításhoz nyújtható támogatás. Továbbá a szülés körüli időszakban bekövetkező kapcsolati változások. Az arra történő felkészülés és felkészítés.
Békés Emőkénél és Dézsi Rékánál is végeztem dúlaképzőt.
Tíz esztendőn át kísértem dúlaként szüléseket. Kórháziakat és otthoniakat egyaránt.
Mivel egyéb tevékenységeim időpontokhoz kötöttek és senkit nem óhajtok cserbenhagyni ütköözések okán,
ezért szüléseket már csakis baráti, illetve családi körben kísérek.

Rózsa Ibolya IBCLC laktációs szaktanácsadó Anyatejút képzésének elvégzése óta aktívan gyakorolom az önkéntes  szoptatástámogatást.

Szalay Zsanett pynky képzésén ismerkedtem meg az erőszakmentes kommunikáció (EMK) alapjaival. A tanultakat, illetve a könyvekből és hangzóanyagokból merített bővített tudást életem minden területén alkalmazom. Egyre nagyobb természetességgel és sikerrel.

Jill és Nils Bergman képzését végeztem. Így lettem “kangaroula”, vagyis a szülés/aranyóra/gyermekágy töretlenségének gyakorlati támogatója.
A tudásanyag átadásával gyermekágyas segítőket képzek, akik a várandósság utolsó hónapjától a gyermekágyas időszak nyolcadik hetéig segítik a családokat, első sorban fizikai és lelki támaszt nyújtva.

 

Az ajánlat

Minden, amit adhatok Neked…
Utóirat:
Ha szeretnéd írásaimat egyben látni, akkor 3 000 Ft-ért tudod nálam előfizetni annak a google doksinak az elérhetőségét, ahová a kezdetektől napjainkig rákereshető formában töltöm fel írásaimat. A kobzazsuzsa@gmail.com címen tudod megrendelni.

A kuponkódot a “Család születik!” vagy az “Egészségre felkéSZÜLŐ” kurzusok megvásárlása után, e-mailben kapod meg.